Birgers burgere åpnet på Tasta

Grunder Eivind Rygg er klar for å satse på Tasta med sin Birger Bra Burger har åpnet på Tasta. FOTO: PER THIME
Del på Facebook

Fredag fikk bydelen et nytt tilskudd på take-away fronten. Birger Bra Burgere har åpnet på Vardeneset.

Grunder Eivind Rygg er klar for å satse på Tasta med sin Birger Bra Burger har åpnet på Tasta. FOTO: PER THIME
Grunder Eivind Rygg er klar for å satse på Tasta med sin Birger Bra Burger har åpnet på Tasta. FOTO: PER THIME

Gründer Eivind Rygg står bak take-away konseptet som i forrige uke åpnet dørene, nesten vegg i vegg med Rema 1000 på Vardeneset. Med åpningen på Tasta har konseptet nå tre utsalg her i distriktet, nemlig på Sandnes og Buøy. I tillegg er det snart klart for åpning på Sola.

       Vi synes Tasta er en spennende bydel i Stavanger hvor det er mye aktivitet. I tillegg bor det 15.000 mennesker her, så dette tror vi er en bra plass for vårt konsept, sier Eivind Rygg på åpningsdagen.

 Egenprodusert dressing

Rygg har blant annet 11 år med erfaring fra forretningsutvikling i Dolly Dimple kjeden. Noe av det han har lært har han tatt med seg til sitt nye verk. Designen inne i lokalene skal være ganske lik alle steder. Når det kommer til mat er det avtale med lokale aktører som leverer kjøttvarer og annet.

       I tillegg skal vi være spesielle på den måten at vi utvikler oss hele tiden. Blant annet viser det igjen når vi nå har laget vår egen dressing som våre utsalgssteder bruker.

Da Tastavis var på besøk under åpningen strømmet det folk til.

Birger 2

       Det er jo sånn vi ønsker å ha det. Vi ønsker at lokalbefolkningen bruker oss, men vi ser fra våre andre steder at noen kommer langveisfra for å handle. Vi har faktisk kunder som er innom hver eneste dag på Sandnes. Det tror vi er fordi vi leverer kvalitet når det kommer til mat.

Utvider videre

Utsalget på Tasta er altså det tredje, og det fjerde kommer på Sola. De har imidlertid ikke tenkt å gi seg der.

       Vi har flere som har tatt kontakt med oss om å se på muligheten andre steder. Jeg tror derfor ikke dette blir den siste butikken. Vi ønsker å være ute i bydeler, i kommunene – og ikke nødvendigvis i sentrum. Vi er spente, men klare for å stå på videre, avslutter grunderen.