Pol sliter i bunnen etter 4-4 mot Ild

Del på Facebook

Polmannen1

POL sliter i bunnen av tabellen også etter helgens kamp mot Ild. På stemmen ledet hjemmelaget 4-2, men to straffespark på slutten ga bare poengdeling etter at det ble 4-4.

Her fyrer Trond Leirvig til ballen og sender Pol opp i 2-1 ledelse. Dessverre holdt det heller ikke denne gang for laget. 45-år gamle Leirvig er en skikkelig veteran i lokalfotballen. Per dato står han med rundt 715 kamper for Pol sitt A-lag. Trolig er det bare en håndfull her i landet som kan melde om et større antall, hvis det er noen.

Lørdagens kamp mot Ild startet ikke bra. Gjestene tok ledelsn etter 17 minutter, men hjemmelaget svarte nesten på direkten. Ole Andreas Middelthon fyrte av knallhardt, via tverrligger og i mål. Balanse i regnskapet.

Tre minutter før pause tok hjemmelaget ledelsen. Nevnte Trond Leirvig fyrte løs, keeperen nådde aldri skuddet fra veteranen og dermed 2-1. Det holdt ikke til pause.

pol2

For på overtid scoret gjestene og dermed uavgjort etter første omgang.

I andre omgang tok hjemmelaget kommandoen. Etter 66 minutter ble det ledelse. Frode Johannesen scoret sikkert. Og det så ut til å gå den rette veien for Pol. Da det ble 4-2 ved Ørjan Pedersen virket gjestene sluttkjørt – men den gang ei.

Tøffe tak mellom Pol-Ild på Stemmen. FOTO: PER THIME
Tøffe tak mellom Pol-Ild på Stemmen. FOTO: PER THIME

I slutten fikk nemlig gjestene to straffespark og scoret på dem begge. Unødvendig av Pol å gi bort to poeng når de trengte alle tre. Resultatet betyr at laget fra Stemmen sårt trenger poeng. Bare tre poeng på ni kamper er nemlig for dårlig. Når en også ser at det begynner å bli avstand oppover tabellen kan det bli en vanskelig for laget å redde plassen i divisjonen.

Men, det er ennå muligheter, men det krever en seier eller to før man ser klatring på tabellen.