Tasta med tredje strake seier

Foto: Per Thime
Del på Facebook

Geir Lundes gutter i Tasta har fått sving på sakene. Torsdag kveld ble det sterk seier hjemme mot Muskel.

Foto: Per Thime
Foto: Per Thime

 

Tasta IL kom med to strake seire før kampen mot Muskel torsdag kveld. De røde tok initiativet fra start og viste gode takter. Derfor var det heller ikke ufortjent at laget ledet både 1-0 og 2-0.  Halvard og Gadisa Haji scoret målene til hjemmelaget.

I andre omgang reduserte Muskel til 1-2, men flere mål ble det ikke. Dermed kunne Tasta ta tre poeng og kose seg i sommervarmen på Stemmen. Laget tilhører nå toppstriden i puljen. Kanskje blir det opprykk, men det er  som kjent mange kamper igjen.

I en annen kamp i samme pulje spilte Pol, borte mot Mastra. Det gikk ikke så bra, for her ble det nemlig tap, 0-2 for Ragnar Ødegaards menn. Pol har fått en alt annet enn god start på sesongen i 5. divisjon.