Flott revy på Tastarustå

Del på Facebook

Elevene på trinn ni hadde virkelig gjort hjemmeleksene og mer til. For 13 året på rad satte trinnet opp revy. Premieren er unnagjort til høye terningkast.

revy5
Erika Gjelsvik i spagat, Maria Aurlien Hatløy står med rygg til og løfter, Benjamin Hansen Kirkhus til høyre og Jonathan Constantions på høyre i løftet. FOTO: PER THIME

100 elever på Tastarustå skole tok utfordringen på strak arm. For 13 gang satte nemlig skolen opp revyforestilling. Det er fast at det er niende trinn som står for revyen. Denne gang handlet det om en konkurranse hvor man til slutt kvalifiserte seg til finalen i Berlin.

revy1
Fra venstre ser vi venstre Emma Michaelsen Aasland, Savez Butt og Thea Holm-Jensen. Bak fra venstre Dina Gramshaug

-Dette er kjempekjekt, og dette er noe jeg kan tenke meg å fortsette med, sa Emma Michaelsen etter forestillingen. Hun var programleder og snakket flere språk – som seg hør og bør i en slik internasjonal konkurranse.

For her var det sang, dans og andre typer skuespill. Flott satt sammen av lærere ved skolen. Det hele minnet litt om Melodi Grand Prix, og var det nesten.

– «Europe got Talent» er jo omtrent det samme, men vi skulle være fra fire forskjellige land. Norge, Tyskland, Spania og England, forteller Emma.

En annen gutt, nemlig Savez, gjorde også sine saker bra. Han imponerte på flere områder, blant annet på nesten perfekt engelsk.

– Jo takk! Jeg synes det er spennende, samtidig som det har vært mye å lære på kort tid.

Ni dager

For å få i stand revyen har de naturligvis øvd, mye. Tiden har imidlertid ikke vært mer enn den sannsynligvis bør være.

– Vi har øvd i ni dager, samt en helg. I begynnelsen hadde vi faktisk til en forestilling på to timer. En del er barbert bort, men vi har halvannen time med underholdning å by på, sier Savez til Tastavis.

revy2
Foran fra venstre: Pål Hjelm, Lars Holm Larsen og Savez Butt . Bak fra venstre Krister Thorsen og Ferhat Akin

Alle som deltok gjorde en flott jobb. Orkesteret, de som sang, alle dem med replikker og alt det andre. Danserne var også solide og hadde tydeligvis øvd godt.

revy7
7 Fra venstre Linda Mekkonen Laine, Martha Aguer, Naomi Mebratu bak Guro Sandvik.

Tirsdag formiddag var det skoleforestilling. Onsdag kveld er det to forestillinger. Har du ikke kjøpt billett, løp og kjøp. Elevene var flinke, og de tre lærerne som har stått for tekster og annet har også gjort et solid stykke arbeid.

Les mer om dette i neste utgave av Tastavis.