Elvis i Kuppelhallen

Del på Facebook

Du kan vinne billetter til Elvis-show i Kuppelhallen

elvis show nett

Få artister har satt dypere spor etter seg enn Elvis Aaron Presley – eller bare Elvis – som ville fylt 80 år i 2015. Han debuterte allerede i 1954, og slo for alvor gjennom for med sin første internasjonale hit «Heartbreak Hotel» i 1956.

I denne storslåtte hyllesten har tre av Norges beste tolkere av rock, country og blues slått seg sammen for å gjenskape noen av de magiske og unike musikalske opplevelsene Elvis ga milliarder av mennesker verden over. Flaata, Busk og Ackles deler scenen med et stort band satt sammen av noen av nasjonens fremste musikere. Det blir både blåserrekke og korister, mens historien om Elvis blir fortalt av radioveteranen Tor Andersen.

De som er med er: Paal Flaata, Vidar Busk og Stephen Ackles er klare til å gjenskape magien fra historiens kanskje største stjerne!

Det er A-Live produksjoner som nå er blitt samarbeidspartnere med best Company, som går sammen om og sette opp og produsere noen av Norges største og flotteste show.

– Vi har rundt 200 billetter igjen, men regner med å selge disse før showet på lørdag, sier Morten Andersen til Tastavis.

Du kan også vinne billetter; klikk deg inn på Tastavis sin side på Facebook for mer informasjon

Showet har vært forskjellige steder i lander og har fått gode tilbakemeldinger fra både publikum og media.