Etablerer ekspresskiosk på Tasta Senter

Foto: Easyfiks
Del på Facebook

I april åpner Easyfiks ekspresskiosk for mobilreparasjon på Tasta Senter.

Foto: Easyfiks
Foto: Easyfiks

– Etter suksess med konseptet i Haugesund og Kristiansand, ønsker vi å ta det videre til Stavanger, sier Marthe Vika.

Det var i 2011 Easyfiks ble etablert, og den første ekspresskiosken ble åpnet på Amanda Sorsenter. Senere er tilbudet utvidet til Sørlandssenteret i Kristiansand, og nå kommer det til Tasta. Idèen bak konseptet er enkelt, kundene skal få fikset mobilen mens de handler.

– De fleste er avhengig av mobilen sin, både til jobb og fritid, og de dyreste telefonene koster opp mot 10 000 kroner. Da velger mange å fikse den om noe skulle bli ødelagt, og det er viktig at reparasjonen kan skje raskt, sier Vika.

Tasta er spennende

Hun forteller at ekspresskioskene har gått over all forventning, og gleder seg til etableringen på Tasta Senter. Det skal ansettes tre personer på hel- og deltid i den nye kiosken.

Easyfiks ble kontaktet av senterleder for Tasta Senter, som var interessert i å få mobilreparasjon som et tilbud til kundene.

– Tasta er spennende, det er en bydel i utvikling med mange innbyggere. I tillegg ligger Tasta Senter lett tilgjengelig for dem som bor i Randaberg og for store deler av Stavanger. Vi gleder oss til å starte opp her, sier Vika.