Samlet inn til Redd Barna

Fra venstre ser vi Rena Garresori, Emilie Monstad og Sofie Sørbø Horstad utenfor Kiwi på Tasta. FOTO: Privat
Del på Facebook
Fra venstre ser vi Rena Garresori, Emilie Monstad og Sofie Sørbø Horstad utenfor Kiwi på Tasta. FOTO: Privat
Fra venstre ser vi Rena Garresori, Emilie Monstad og Sofie Sørbø Horstad utenfor Kiwi på Tasta. FOTO: Privat
Rena Garresori, Emilie Monstad og Sofie Sørbø Horstad hadde et ønske om å bidra, og gjorde det på morsdagen.

Tre smilende jenter fra Teinå skole ville hjelpe barn i fattige land på selveste morsdagen. Jentene gjorde en imponerende innsats den tiden de var utenfor Kiwi på Tasta. Hele 416 kroner klarte de å få inn på sine hjemmelagede kaker, kjeks, slikkepinner og pepperkaker. Med 416 kroner i «kassen» ble det dermed også en god slump penger som ble sendt videre til Redd Barna. Noen av dem som kjøpte ga også noen gangen litt ekstra, fortelles det i en mail til Tastavis. På forhånd hadde jentene spurt Kiwi om det var greit de sto der og forsøkte å gjøre en god gjerning for andre. Det fikk de selvfølgelig lov til.
Redd Barna_03