Geir Lunde blir ny hovedtrener for Tasta A-lag

Del på Facebook

geirlunde
Tasta Il meddeler fra sin hjemmeside at klubben har engasjert Geir Lunde som ny hovedtrener for A-laget fra 1.januar 2016.</strong

Lunde er en av de mest meritterte trenere i lokalfotballen i regionen og kommer fra stillingen som hovedtrener for Madla A-lag, et engasjement han har hatt i fire år. Lunde har bakgrunn fra en mengde ulike engasjement lokalt og nasjonalt, han har trent U21 landslaget, vært spillerutvikler i Viking, hovedtrener for Buøy og Hundvåg for å nevne noe.

– Tasta Il er selvsagt glade for at Geir vil være med oss i den
videre satsningen vi er i ferd meg å gjøre rundt A-laget, sier daglig leder Rune Harestad i en kommentar.
– Geir deler vår fotballfilosofi og vil være rett mann til å gjøre oss enda mer strukturerte, samt bidra til et sterkere kollektiv. Vi er stolte over å ha fått en slik kapasitet til klubben, og håper og tror dette vil være en stor
inspirasjon for vår A-lags tropp inn mot neste sesong.
Foruten Geir Lunde som hovedtrener tar Rune Harestad rollen som assistenttrener. Harestad har 20 års fartstid som trener i Tasta Il for yngre lag og har de senere årene trent Tasta`s juniorer i 1.divisjon.
Tasta Il takker avtroppende hovedtrener Anfinn Nilsen for god innsats gjennom flere år i Tasta og ønsker ham lykke til i Sunde.