En utrolig kamp

POL - SIF/FC Show 2 endte med 6-4-seier til bortelaget. Svennsen har pølsepause.
Del på Facebook

Sympatiske SIF/FC Show 2 snudde 0-4 til 6-4-seier på Stemmen sent torsdag kveld.

STEMMEN (Tastavis.no): POL – STAVANGER IF/FC Show 4-6 (4-0).
POL ledet 4-0 ved pause i 5. divisjonskampen, avdelnig 2, etter en førsteomgang der hjemmelaget scoret på alt. Fine mål og ekte hattrick av Odd Rune Karlsen. Anders Solgård lobbet også meget elegant inn 2-0-målet fra 33 meter. SIF kunne og burde scoret på tre-fire av sine 100 prosent-sjanser.

– Om 15-20 år er SIF tilbake i 3. divisjon, men de må nok ned i 6. divisjon før bunnen er nådd, kommenterte en av tilskuerne på stillingen 4-0.

POL – SIF/FC Show 2 endte med 6-4-seier til bortelaget. Svennsen har pølsepause.
SIF reduserte til 1-4 på straffe ved Michal Kubala syv minutter inn i den merkverdige, målrike og meget underholdende andreomgangen.

4-2 minutter etterpå; Dusan Miklas. Da aner Svenn M. Svennsen, POL-legende, pølseelsker og fast linjedommer på hjemmekampene at noe er i gjære; tap.

Videosnutt på stillingen 4-2 til POL:

[youtube id=»iImizgUBx1Y» width=»620″ height=»360″]

4-3, Jacob Dulski, 63 minutter. Samme mann; Jacob Dulski, utligner kvarteret før kampslutt. Da er det meget nervøst i Pol-leiren.

Jacob Breia gir bortelaget ledelsen 5-4, 83 minutter. Pol svetter enda mer.

Maciek Noeak fastsetter sluttresultatet til 4-6. SIF/FC Show 2 vinner meget fortjent i denne smått utrolige kampen. SIF/FC Show 2 var et meget godt og sympatisk lag, og noe helt annet enn det som spilte i begynnelsen av sesongen. Nå er det bare fin fotball som gjelder.

På benken i andre omgang: Martin fra Tromsø, som til og med forutsa sluttresultatet tidlig i 2. omgang.

– POL-forsvaret er som varmt smør, sier Svenn M. Svennsen, POL-legende med mer enn 50 år i klubben. Svennsen, linjedommer i kveld, tok seg forøvrig fire minutter pause for å fortære en pølse med brød og en kopp varm kaffe etter en snau halvtime.

Joachim Radlgrunber, i POLs trenerteam, ville ikke uttale seg til Tastavis etter kampslutt – dypt skuffet og ute av stand til å si noe fornuftig der og da.

Banens ubestridte beste spiller, Michal Kubala, hadde en fot på alle seks bortemålene. Michal har spilt for Artmedia Pewtrzalka og Slovan Bratislava, og har kamper i Europacupen.

– Vi burde scoret mål i første omgang, men det er bra å vinne etter å ha ligget under med fire mål, sier Michal, lykkelig og varm etter målorgien på Stemmen.

Vi tipper laget hans høyt på tabellen, med Michal Kubala som fortsetter å dominere, ha målgivende og selv bøtte inn mål. Han nærmer seg skikkelig matchform, etter syv år uten kamp før han kom til Stavanger IF, og med fire SIF-kamper i ryggen.

POL nærmer seg tabellbunn, og rykker ned hvis det ikke tas grep fra trenersiden. Spillerne må gå i seg selv, og unngå blant annet offside.

Ni poeng på ni kamper betyr ofte degradering. Og neste hjemmekamp er mot vår opprykksfavoritt Tasta, 18. juni, en kamp Tastavis dekker i full bredde.

Tasta spiller mot Øvre DSteinar på Midjord fredag kveld i samme divisjon og avdeling.

To divisjoner opp møter Vardeneset Åkra i Parken, fredag klokken 19.