VBK mot toppen

Del på Facebook

Vardeneset har divisjonens beste forsvar. Lett 2-0 mot Os.

– Vi møter et veldig godt Os-lag, muligens det beste laget vi har møtt i serien i år, sier Vardenesets assistenttrener, Arvid Løkke til Tastavis.

Vi telte tre målsjanser til bortelaget fra Bergen. Vardeneset la ned en iherdig innsats i to ganger 45 minutter pluss

tillegg. Forsvaret fremstår bunnsolid, trygt og sikkert.

Fremover er VBK flinke til å bruke bakrom og bredden. Få lag er bedre på dødballer:
Det fikk publikum se da en innøvd cornervariant ble curlet rett i vinkelen av Mikael Hebnes Olsen, kapteinen og bauta på midtbanen.

Med under ett baklengs i snitt, i tillegg til god kontringsfotball, regner Tastavis fremdeles Vardeneset som opprykksfavoritt – sammen med Viking 2.

– Nå er vi virkelig med. Avdeling 6 er en jevn avdeling; med flere meget gode lag, men vi skal fortsette å kjempe og ta trepoengere, sier Arvid med et taktisk smil.

Artikkelen fortsetter under bildet.

GOD PÅ VARDENESET: Kristian Håvarstein. FOTO Nibe.

Kristian Håvarstein spilte glitrende og drivende godt på midtbanen. Kristian var nær scoring etter en heading like over mål.

– Vi jobber knallhardt defensivt i 90 minutter i alle soner, sier Kristian; og legger til at han er godt fornøyd med lagets nye trenerteam (Enge og Løkke).

Vardeneset innehar tredjeplassen i 3. divisjon avdeling 6 før kampen mellom Kooervik og Viking 2, som avslutter 7. serierunde, to poeng bak Stord, og ett bak Ruska: to lag som etterhvert vil droppe to-tre plasser, og havne bak topplqagene Vardeneset og Viking-rekruttene.

VBKs mål, ett i hver omgang, ble scoret av Miksel Hebnes Olsen (8) og Ørjan Aronsen Ellingsen tre minutter før slutt.