Vin på Al Forno

Del på Facebook

Vin og øl på Al Forno Tasta. Yex Bistro selges.

Torsdag kveld gikk byen toppolitikere inn for å tildele Arne Hetland og Al Forno Tasta skjenkebevilling for øl og vin.

– Nå kan vi skjenke de som måtte ønske det et glass hvitt eller rødt fra Italia, eller et glass skummende øl for de som foretrrekker det, smiler daglig leder og innehaver av restaurant- og pizzeria-kjeden Al Forno i Stavanger til Tastavis.

VIN PÅ AL FORNO: Arne Hetland har fått skjenkebevilling på Tasta. NIBE Foto.

Arne og hans crew er nå igang med å installere tappetårn og tidsmessige vinskap med Al Forno-logoer på. Det gjøres klart for mer «si» og «fantastico».

Al Forno bruker det fineste raffinerte melet når de håndlager sine pizzabunner, den topper de  med verdens beste ost – mozzarella –  før det hele går inn i ovnen. Legg til parmaskinke, fersk basilikum, pikant salami og artisjokk, så får du vann i munnen.

Mens Al Forno kan se frem til glade dager inne og ute, er Tastavis kjent med at Yex Bistro i Froastølveien er til salgs, etter flere år med lav omsetning og en lunken interesse fra lokalbefolkningen. Yex traff bare ikke med sitt konsept, i likhet med tidligere drivere av lokalene rett ved Tastarustå idrettshall og Tastarustå skole.

AL FORNO: Francesco og Edoardo på Al Forno Skagen 15. NIBE Foto.

Al Forno Tasta har også uteplass. Nå som sommeren har meldt sin ankomst, kan ikke skjenkebevillingen ha kommet på et mer beleilig tidspunkt for Arne og hans crew på Al Forno Tasta.

Smaken av Italia kan bli dobbelt så god; med fast føde og velsmakende drikke forsterkes smaksinntrykkene.

Om Al Forno
Al Fornos pizzeriaer og restauranter byr på genuine råvarer, noen er fremstilt lokalt, men det meste er importert fra Italia.

Helt siden eieren før Arne Hetland åpnet den første, lokale Al Forno på Stokka i 2004, har Al Forno servert ekte italiensk matglede til sine gjester.

25. april åpnet Al Forno pizzeria på Tasta Senter, til terninkast 6 både i Tastavis og blant mette og fornøyde gjester.

All mat lages fra bunnen. God olivenolje og verdens beste oster setter ekstra smak. Ferske kvalitetsvarer – i form av kjøtt, fugl eller fisk – er en selvfølge for kokkene fra Italia.

PIZZA AL FORNO: Prosciutto di Parm. NIBE Foto:

I Stavanger finner du Al Forno i Skagen 15 (restaurant med steinovn), Stokka og på Tasta Senter (åpent til klokken 22). I Sandnes er stedet Bystasjonen.

Ønsker du pizza eller pasta levert hjem på døren, er det bare å ringe Al Forno; de leverer maten i løpet av en drøy halvtime (for dere som bor innen 14 minutter kjøring fra tastasenteret).