Det er revytid!

Del på Facebook

Billettsalget har startet: 9. trinn på Tastarustå skole har premiere på årets revy 23. mars.

REVY 2014: Ustyrtelig morsomme Lars Samuelsen. Foto: Bjørn Nibe.

Den tradisjonsrike revyen på Tastarustå har gjennom årene samlet fulle hus, og høstet trampeklapp og terningkast 6 i Tastavis. Nå er elever og lærere i gang med å gjenskape revysuksessen, og inviterer til fem forestillinger i skolens nye aula fra 23. mars.

– Med fire klasser og 108 elever på 9. trinn, har vi kjempemange og flotte utfordringer. Elevene er kjempegira, og har lyst til å bidra både på og bak scenen, sier revyinstruktør, manusforfatter og kontaktlærer på 9. trinn, Stine Marie Peck.

Stine Marie har med seg tre andre manusforfattere til revyen; Miriam O. Gjendemsjø, Håvard Bøe og Helgunn Enge. De har jobbet i flere måneder med manus og sanger.

– Revyen bærer preg av en musikal, med mange scener, der alle elevene har en viktig rolle, sier Stine Marie.

30 elever kom på audition for rollene i revyen. Tirsdag var dag to av forberedelsene for elevene. Onsdag 11. mars får elevene sin rolle i revyen.

– Det er mye jobbing med en revy, men det er kjekk jobbing, avslutter Stine Marie, like revyentusiastisk som hun pleier å være.

Litt om handlingen:
Forestillingen handler om ei 15 år gammel jente som heter Mia. Vi møter Mia i hennes 15-årsdag hvor familien arrangerer bursdagsfest. Her kommer familie og venner innom gjennom hele dagen. Ulike gjester spør hvordan det går med kjærligheten og datinga.

Farfar, tante Hege Anett og tante Mariann forteller sine egne historier fra 70,- 80,- og 90-tallet. Familien forteller Mia at hun har det mye enklere med flørting og dating enn de selv hadde, og at det var mye vanskeligere på deres tid.

For hver gang familiemedlemmene forteller, forteller Mia om sine egne mislykka dater fra vår tid; blinddate, speeddating og en falsk FB-profil.

Vil Mia lykkes på date-fronten?

Forestillingen spilles følgende dager: Mandag 23.03 kl 18.00, tirsdag 24.03 kl 18.00, onsdag 25.03 kl 18.00 og 20.00, og torsdag 26.03 kl 18.00.

Billetter reserveres gjennom elevene, eller på telefon 51 83 92 90.

REVY 2013: ”Vrikka foden te du dør” (Kaizers Orchestras ”Ompa til du dør”). Foto: Bjørn Nibe.
2011: Eirik Faret Bond Sakariassen med Bond-pikene, Dorthe Hebnes Høybakk nærmest. Foto: Nibe.