Vant 3,8 millioner i Lotto

Del på Facebook

Leverte gullkupongen på Helgø Meny Tasta.

Butikkleder Morten Nordal og kasseleder Elisabeth Bethuelsen har en heldig, nybakt lottomillionær blant kundene på Helgø Meny Tasta.

En dame på 29 år fra Tasta leverte en 5-ukerskupong hos Helgø Meny på Tasta Senter i november. Millionkupongen fikk gullstatus forrige lørdag, 13. desember. Vinnerrekka 6 – 14 – 16 – 24 25 – 28 – 31 ga henne og to andre lykkelige vinnere en premie på vel 3, 8 millioner kroner.

Den nybakte lottomillionæren fra Tasta hadde ikke sjekket Lotto-kupongen sin, og ble naturlig nok overrasket da Norsk Tipping ringte etter trekningen på NRK.

– Nei, dette hadde jeg knapt tenkt kunne hende, men du så stiligt, sa den overrumplende damen da hun fikk den overraskende telefonen.

Mandag ringte Norsk Tipping Helgø Meny på Tasta Senter, og kasseleder Elisabeth Bethuelsen for å meddele gladnyheten og gratulere.

– Veldig kjekt at en av våre kunder har blitt lottomillionær, men aller helst ville jeg hatt premien selv, smiler Elisabeth lurt.

Størst økning i Norge

Fredag feiret Helgø Meny Tasta og gledet seg over milliongevinsten, og spanderte marsipankake på kundene. Den store kaken var det Norsk Tipping som har betalt for.

Fredag spanderte Helgø Meny tasta marsipankake på kundene.

Butikkleder Morten Nordal synes det er stor stas at en kunde som har vunnet stort etter å ha levert lottokupongen i butikken han leder.

– Det er veldig stas å ha en lottomillionær blant kundene, det var kjekt å feire det med kunder og ansatte i dag, sier Nordal med et stort smil.

Helgø Meny Tasta har den største prosentvise økningen i omsetning av alle Meny-butikkene i Norge.

– Vi hadde et veldig bra år i fjor. 2014 ser ut til å bli enda bedre. Julehandelen går over all forventning. Kundene våre ønsker å komme tilbake, og vi ønsker å gi dem den beste julehandelen de kan få, sier Nordal.