Mangler bøssebærere

Del på Facebook

Tasta bydel mangler nærmere 40 bøssebærere til søndagens TV-aksjon.

Pengene fra årets TV-aksjon går til Kirkens Nødhjelp og deres arbeid for å skape varig tilgang til rent vann i åtte land for 1 million mennesker.

Bydelsutvalget leder tradisjonen tro den store dugnaden i vår bydel, og vil registrere og dele ut kart og bøsser til bøssebærerne, og servere lapskaus og saft til alle som går med bøsser.

 – Nå er jeg godt i gang med de siste forberedelsene til søndagens TV-aksjon. Så lang har 17 meldt fra at de vil gå med bøsser, vi trenger 13 til, gjerne flere hvis noen vil gå sammen, sier Vigdis Pettersen (KrF), innsamlingsleder på Indre Tasta.

Vigdis Pettersen trenger flere bøssebærere på Indre Tasta. Foto: bjørn Nibe.

Innsamlingsbasen på Indre Tasta er Tastaveden skole.

På Ytre Tasta er bydelshuset stedet. Der er Turid Haaland Wiersholm (FrP) leder for innsamlingen. Hun trenger også flere som vil gå med bøsser.

– Jeg håper alle som gjorde en kjempeinnsats i fjor melder seg som bøssebærere, sier Turid.

Det er flere måter å registrere seg på: ring 02025, da blir du registrert manuelt og får sms fra enten Turid eller Vigdis. På nett: blimed.no.

Du kan også sende en sms direkte til enten Vigdis (48296439) eller Turid (92096951).

Innsamlingsaksjonen starter 19. oktober klokken 16.00. Bøssebærerne møter senest 15.30.

– Alle bøssebærerne skal være hjertelig velkommen, og vi kan friste med hjemmelaget lapskaus fra Gabbas etter søndagsturen, sier Vigdis og Turid.

Fra innsamlingsaksjonen i 2012: Gunnulv Løge, Tasta Lions (t.v.) og Turid Haaland Wiersholm, sammen med mannskap fra Madlaleiren. Foto: Bjørn Nibe.