Gratulerer, Byhaugen!

Del på Facebook

Byhaugen Barnehage feiret 25-årsjubileum i dag.

78 barn, 24 ansatte og et hundretalls foreldre, søsken og glade barn som har gått i barnehagen før, var til stede torsdag ettermiddag og kveld da Byhaugen Barnehage hadde bursdagsselskap.

BURSDAG: De minste på scenen da Byhaugen Barnehage feiret 25 år. Foto: Bjørn Nibe.

– Det finns ein fine barnehage, oppe på ein hau. Den finaste i byen, ligge inne i ein skau. Adle trives godt, både stort og smått. Nå e det ti å tenka på di åra så e gått. Hipp hurra for barnehagen vår, sang små og store av full hals.

Hege Tønnesen er styrer i barnehagen; mer formelt daglig leder. Det har hun vært i ti år nå. Hun kom til festen med varme t-skjorter og capser i rødt, hvitt og blått, rett fra trykk i Hillevåg, til alle barna og ansatte en halvtime før det braket løs.

– Ungene er herlige, personalet er stabilt og har det kjekt sammen. Foreldrene er engasjerte og gir gode tilbakemeldinger. Her liker vi å være, sier Tønnesen.

På bursdagsfesten opptrådte barn fra alle fem avdelingene, og de eldste (22 av dem) hadde mest tid og oppmerksomhet på scenen. Det var grilling av høy kvalitet, popcorn til alle, ansiktsmaling, ballongartist og så klart kaker.

Den mest imponerende av kakene står Anette og Nina Førland bak, en kakemodell av barnehagen.

KAKEFEST: Thomas og Synne sammen med Hege Tønnesen, daglig leder i Byhaugen Barnehage – og kakemodellen av barnehagen, bakt av Anette og Nina Førland. Foto: Bjørn Nibe.

Synne Mæland (fem og et halvt år), en av fem Tante Sofie, strålte på scenen og etter opptredenen. Hun begynner på skole i august.

– Det rareste er at vi blir minst igjen, men jeg gleder meg til å begynne på skolen, sier Synne.

Les mer om Byhaugen Barnehages bursdag onsdag 18. juni, i papirutgaven og gratis E-avis.

FULLT HUS PÅ BURSDAGEN: Byhaugen Barnehage 25 år. Foto: Bjørn Nibe.