Superleker i helgen

Del på Facebook

Den femte utgaven av Superlekene arrangeres i Stavanger og Sandnes.

SUPERLEKENE ARRANGERES I HELGEN: Eirik Nygård fyrer av i 2013. FOTO: Bjørn Nibe.

Tastajenta Sarah Louise Rung foretar den offisielle åpningen av Sandnes-delen av Superlekene klokken 10.15 lørdag.

– Jeg gleder meg til lekene lørdag, det er stas å åpne et så flott arrangement, sier Sarah til Tastavis torsdag kveld.

Vardeneset BKs superlag er så klart på plass lørdag, med deltagere i friidrett, fotball (inne og ute), boccia (ute) og håndball (inne i hallen).

– VBK har ni fotballspillere med til Sandnes, og flere som deltar i andre øvelser. Fem lag spiller fotball: Superlag fra Hana, Viking, Vardeneset og et samlelag, sier Ola Håland, trener for VBKs superlag.

Idrett, fest og moro

Idrett på dagen i Stavanger og Sandnes. Fest og moro på kvelden lørdag: NFU, Viking håndball, Vardeneset Ballklubb, Madla svømmeklubb, Folkepulsen, Rogaland idrettskrets, ildsjeler, venner, frivillige, Tastavis og TV Tasta bretter opp armene og gjør klar til en ny omgang med Superlekene.

SHOWGUTTER: Kjartan Salvesen og Frode Lund vitser. Arkivfoto: Bjørn Nibe.

Fredag arrangeres svømmedelen av lekene i Stavanger svømmehall fra klokken 17.30, med fire øvelser: 25m, 50m og 4×25 meter.

Lørdag foregår lekene i og utenfor Sandneshallen. Innmarsj med korps fra klokken 10.00, der alle deltakerne går i prosesjon. Lekene i og utenfor Sandneshallen starter lørdag klokken 11, med friidrett, fotball (inne og ute), boccia (ute) og håndball (inne i hallen)

Sjekk online Gaminator spill. Spill spilleautomater gratis. Høy vinnende rate og største bonusen i verden. Spinn hjulene. PLAY!
Premieutdelingen skjer 15.30 lørdag. Om kvelden lørdag er det jubileumsfest på Rica Airport Hotel med DJ, dans og overraskelser.

Tastavis og TV Tasta er på plass i Sandnes lørdag.

SUPERT: Loyd, Siri og Eirik: Ekte idrettsglede og samhold. Foto. Bjørn Nibe.