Camp Stavanger

Del på Facebook

Klart for store fotballøyeblikk i hjertet av Stavanger i helgen. 

KICKOFF CAMP STAVANGER: Stemmen er en av fem arenaer for fotballturneringen. Foto: Bjørn Nibe.

Viking FK gjentar suksessen fra 2013 med fotballturneringen ”Camp Stavanger” på fem arenaer i hjertet av Stavanger fra 23.-25. mai.

– Vi føler vi har kontroll, det er alltid mange detaljer og noen små endringer så kort tid før kickoff, men vi gleder oss stort, sier prosjektleder for Camp Stavanger, Rune Harestad til Tastavis onsdag kveld.

Hele 135 lag deltar i turneringen, en betydelig økning fra i fjor, med barn og unge i alderen 9-16 år. Tre av lagene er internasjonale, og spesialinviterte: ett lag er fra Liverpool: Crosby Stuart JFC (jenter 11). Fra Skottland kommer to lag fra Aberdeen FC.

Camp Stavanger er et samarbeidsprosjekt mellom Viking FK og mange av Stavangers beste bydelsklubber. HESS er hovedsponsor for storturneringen. Fra Tasta bydel deltar både Vardeneset og Tasta med flere lag.

Kampene spilles på Eiganes, Lassa, Madla, Stemmen og Vardeneset Idrettspark. Kickoff for de to første kampene er fredag klokken 16: Madla G16-1 mot Tasta G16 på Madla, og Hinna G99-2 mot Austrått G15/16-1 på ISS-banen på Madla.

På Stemmen spilles kampen mellom Viking og Vaulen i jenter 14-klassen. Vi dekker den kampen med hele vårt crew.

Tastavis og Tasta TV dekker Camp Stavanger, med stemningsrapporter etter hver dag, og fullt mannskap og dekning på alle finalene i eliteklassene (G13, G14 og G15) søndag 25. mai.

Tastavis og Tasta TV publiserer første rapport fra Camp Stavanger fredag ettermiddag.