Tasta – Pol 2-1

Del på Facebook

Ingen gjentagelse av Pols historiske 1-0-seier fra 6. juni 2013 på Stemmen torsdag kveld. Publisert 15,5 2014 22.19. Saken er oppdatert med intervjuer, og oppdateres. 

HJEMMESEIER: Tasta vant fortjent 2-1 mot Pol torsdag kveld. FOTO: Oddvar Johnsen / Tastavis.

Tasta vant 2-1 på hjemmebane mot lillebror Pol på Stemmen torsdag kveld. Jon-Inge Nilsen scoret begge Tastas mål. Sindre Bjerga reduserte for Pol ti minutter før kampslutt. – Vi burde ha vunnet med mer enn ett mål i en rotete kamp der tre poeng var viktigst, sier Anfinn Nilsen, Tastas hovedtrener til Tastavis. Spillende Pol-trener, Anders Solgård er naturlig nok en meget skuffet mann etter det sure nederlaget. – Det ville seg ikke, men vi skal revansjere tapet i september, da har vi hjemmekamp, sier Solgård. Odd Rune Karlsen scoret vinnermålet da Pol slo Tasta 6. juni i fjor. Karlsen har ikke fri fra jobb 16. mai, men det har et par-tre-fire andre i den sympatiske Pol-leiren. TV Tasta var på plass på Stemmen. Intervju med Tastas trener, Anfinn Nilsen:  [youtube id=»Yg_rcKgGQYg» width=»620″ height=»360″] Intervju med Tastas midtbaneterrier Jon Christian Harestad (16):[youtube id=»Ee-ampk33o0″ width=»620″ height=»360″]

DOMMERDEBUT: Miguel Angel Pinzon Ferero, Madla IL debuterte som dommer i 5. divisjon. Oppsummert: Ting gikk litt for fort for han. FOTO: Oddvar Johnsen / Tastavis.