0-0 i Parken

Del på Facebook

Vardeneset hadde trykket og flest sjanser i midtbanekrigen mot Randaberg.

Vardeneset Idrettspark (tastavis.no):

3. divisjon avdeling 6: Vardeneset –

Randaberg 0-0. Vind: Liten kuling fra nord.

Vardeneset var nærmest tre poeng i 0-0-matchen i Parken fredag kveld. Foto: Tastavis.

Kampen mellom Vardeneset og Randaberg i 3. divisjon avdeling 6 fredag kveld ble en målløs og lite minnerik affære mellom to lag som kjenner hverandre godt.

– Det var en kraftig forbedring fra Vaulen-kampen sist (1-3-tap). Vi ville mer, prøvde mer og er på rett spor igjen. Synd at vi ikke får puttet et mål, sier Kjetil Stensland i trenerduoen til Vardeneset til Tastavis.

Ett av Vardenesets varemerker er ekstrem innsats over hele banen. Dette varemerket var totalt fraværende i bortekampen mot Vaulen. Mot Randaberg var ihvertfall vinnerviljen tilbake.

Kjetil Vestbø er sånn mellomfornøyd etter lokaloppgjøret mot gode naboer fra persillebygda.

– Kampen mot Randaberg var et typisk lokaloppgjør med mange dueller, lite finspill og få sjanser, men vi var gode defensivt. Skal vi vinne fotballkamper, må innsats og struktur ligge i bunn, sier Vestbø til Tastavis.

Etter tre kamper i årets sesong har Vardeneset fire poeng, det samme hadde laget etter tre kamper i 2013-sesongen. Da ble Vardeneset nummer 3.

Vardeneset møter Bryne 2 i neste kamp, et Bryne som kan finne på å stille med lynraske og teknisk gode Eirik Jakobsen, ex Vardeneset.

– Eirik Jakobsen har ingenting på toerlaget til Bryne å gjøre, han må spille på A-laget, avslutter Vestbø tydelig og klart.

Saken oppdateres.