Tasta viser muskler

Del på Facebook

6-1 (3-0) mot Muskel og tabelltopp for Tasta i 5. divisjon.

TABELLTOPP: Andreas Langberg Johannessen (med ball) spilte godt, og scoret ett mål for Tasta, men måtte ut med skade i 6-1-seieren mot Muskel . Foto: Bjørn Nibe.,

– Vi har møtt bedre lag enn Muskel. Men, det er viktig å plukke poeng i alle kamper, og målforskjellen kan bli viktig, sier Tastas trener, Anfinn Nilsen etter kampslutt torsdag kveld.

Tasta tok ledelsen da det var spilt tre minutter på Stemmen. Kenneth Dahle scoret, etter et korrekt idømt straffespark etter hands.

STRAFFE: Kampens dommer, Jan Øivind Ulseth, gir Tasta korrekt straffe etter denne handsen.

Karl Petter Leivestad doblet ledelsen i kampens 23. minutt. Andreas Langberg Johannessen fastsatte pauseresultatet til 3-0, i en omgang med total dominans av hjemmelaget. Muskel hadde sitt første skudd på mål etter 42 minutter.

Et snaut kvarter inn i andre omgang ruller Tasta opp et godt angrep på venstresiden, innlegget når Jon-Inge Nilsen, og det er 4-0 på Stemmen.

Muskel, litt bedre i andre omgang, reduserer til 1-4 ved Kjetil Mannes. Et meget godt skudd fra 17 meter ligger i nettet bak Tastas reservekeeper Tom Robert Pepys Agnew.

Per Einar Ness øker Tastas ledelse til 5-1 ti minutter før slutt. Markus Vesterhus fastsetter sluttresultatet til 6-1. Sjansestatistikk: 14-4.

– Alle gjør en grei kamp. Kjekt å se at Tom kom inn og gjorde en god jobb i mål. Backene er flinke til å komme mye opp i banen, og så scorer vi mål, det er bra at spissene leverer. Både Per og Jon Inge får mål. Jo, hele laget leverer, sier Tasta-treneren fornøyd.

Anfinn Nilsen driver talentutvikling, og er fornøyd med sine gutter etter seieren mot Muskel.

Tasta stilte med seks juniorer i forrige kamp (seier 3-2 mot Vardeneset 2 borte). Nå er juniorene på treningsleir i Tyrkia.

– Kjekt å se at vi klarer oss uten dem, sier Nilsen.

– Tasta starter angrepene med å spille kort fra keeper?

– Vi prøver å spille fotball. Vi kan ikke drive talentutvikling, og bare måke ballen opp uten å bruke midtbanen.

Jon-Inge Nilsen kom inn i andre omgang for Tasta, og scoret ett mål. Han har slitt med skader i beina, og har operert blindtarmen. Han har ikke spilt kamp siden sesongavslutningen i fjor høst.

– Jeg kjente det godt i både armer og bein. Vi benyttet sjansen i kampen mot Muskel til å spille vårt eget spill, sier Nilsen.

Gule kort, Tasta: Sander Sikveland og Markus Vesterhus. Hvem som fikk gule kort hos Muskel, er vanskelig å si, siden spillernes navn ikke stemte med draktnummeret.

Sunde vant forøvrig 4-0 mot Pol i samme 5.-divisjonsavdeling torsdag kveld.