Syla matchvinner

Del på Facebook

Dennis Syla matchvinner da Tasta vant mot Vardeneset 2.

PARKEN (Tastavis): 5. divisjon avdeling 2. Vardeneset 2 – Tasta 2-3 (2-1). 

Vardeneset 2 ledet kampen til det gjensto fire minutter. Så sørget Andreas Langberg Johannessen (2-2) og Dennis Syla for at Tasta fikk med alle tre poengene hjem fredag kveld.

MATCHVINNER: Dennis Syla scoret like før slutt for Tasta i 3-2-seieren i Parken fredag kveld. Foto: Bjørn Nibe.

Tasta kunne ikke møtt Vardeneset 2 på et mer gunstig tidspunkt. Lørdag spiller A-lagte borte mot Åkra i 2. kvalikrunde til NM, og stilte langt i fra med en så sterk tropp som de pleier.

Anfinn Nilsen, Tastas trener, er fornøyd med tre poeng på en dårlig dag.

– Jeg er godt fornøyd med tre poeng, men er misfornøyd med spillet. Vi rundspilte Buøy forrige uke, så møter vi et Vardeneset-lag vi bør slå klart i kveld, redusert som de var i kampen mot oss. Jeg vet ikke helt, kanskje den svake kampen skyldes høye skuldre og nerver på grunn av serieåpningen. Målet i år er opprykk, det fortjener klubben, sier Nilsen.

Kampens første målsjanse har Tasta etter 10 minutter. Dennis Syla la inn til Andreas Langberg Johannessen, som headet like utenfor. Joachim Anders Wøhni er nær ved å gi Vardeneset ledelsen 20 inn i første omgang. Skuddet hans blir slått til corner av Morten Eliassen i Tastas mål.

Dennis Syla blir spilt igjennom etter 29 minutter, og er alene med Vardenesets keeper, som redder Sylas skudd. Joachim Anders Wøhni er nær ved å score for hjemmelaget på et fikst hælspark like etter.

Kampens gode periode fortsetter med et godt Johannesen-skudd, som går til corner. Et innlegg fra Joachim Anders Wøhni når Sander Sikveland, som skyter hardt og velplassert i mål. 33 minutter spilt og 0-1.

Vardeneset ligger ikke lenge under. Fire minutter etter Tastas ledermål får hjemmelaget frispark fra 40 meters hold. Erik Vistnes mottar ballen i 16-meteren og scorer sikkert på et velplassert skudd.

Stig Hammer Larsen gir Vardeneset ledelsen 2-1 fem minutter før pause. I en lite underholdende andre omgang skal det altså gå 41 minutter før det blir mål. 2-2: Andreas Langberg Johannessen. 2-3 Dennis Syla, som fikk belønning til slutt for aldri å gi opp på topp for Tasta.

VBK 2 – TASTA 2-3: Tastas Kenneth Dahle i duell med 98-modellen Håvard Riste.