POL klarte uavgjort

Del på Facebook

Øvre Steinar ledet 2-0 da det gjensto ti minutter på Stemmen.

I sin aller første kamp som ny trener for Pol, ledet Anders Solgård sitt mannskap til 2-2 i seriepremieren i 5. divisjon torsdag kveld, etter å ha ligget under 0-2 ti minutter før slutt.

– Fantastisk av oss å komme tilbake og klare ett poeng, det viser at det er en god glød og en fantastisk moral i laget. Øvre Steinar hadde nesten ikke sjanser i kampen. Denne kampen er en av de kjekkeste kampene jeg har vært med på i Pol, sier Solgård.

NYE TRENERE I POL: Anders Solgård, til venstre, er spillende trener, og Joachim Radlgruber er assistenttrener og oppmann.

Øvre Steinars trener, Abdullah Kalayci, er meget skuffet etter kampslutt.

– En katastrofe at vi gir fra oss seieren. Vi har full kontroll hele kampen, så kommer Pol og scorer to mål de siste ti minuttene. Veldig skuffende, sier Kalayci.

Øvre Steinar, et teknisk godt lag, gikk opp til 1-0 da det var spilt 37 minutter. Målscorer: Ersin Arici, som burde ha scoret etter 15 minutter fra fire meters hold. Pol hadde to store sjanser i første omgang ved Bjørn Madland Steine og Sindre Madland Steine.

Øvre Steinar doblet ledelsen etter 80 minutter. En umarkert Ersin Arici headet ballen i mål fra kort hold. Så kom Pol tilbake. Fredrik Simensen reduserte til 1-2 fem minutter før slutt. Bjørn Arild Laland Fuglesten satte inn utligningsmålet i det 90. minutt.

Vidar Selvåg reddet mesterlig et skudd fra Øvre Steinar på overtid. Dermed 2-2 i seriepremieren i 5. divisjon på Stemmen.

Ødegaard trakk seg som trener for Pol mandag

Ragnar Ødegaard har vært trener for Pol i fire sesonger, og formann i mange år. Mandag trakk han seg som trener.

– Det var to alternativer; enten å trekke seg som trener eller som formann, jeg valgte det første. Når styret i klubben ligger i en lavere divisjon enn A-laget, var jeg nødt til å ta grep. Pol har mistet et par sponsorer, og jeg vil prioritere min tid på inntekstbringende arbeid i klubben, sier Ødegaard, som fortsetter som formann.

Ødegaard bivånet kampen fra avstand; på balkongen i klubbhuset.

– Litt rart å se kampen på avstand, men det er Anders som er trener, han er en god trener, og han skal få ro, sier Ødegaard

Vardeneset 2 og Tasta møtes til dyst i 5. divisjon avdeling 2 fredag klokken 19 i Vardeneset Idrettspark.

Andre resultater, 5. divisjon avdeling 2  torsdag kveld:

Sunde – Forsand 3-2, Sola 2- Våganes 3-2, Storhaug – Madla 2 4-1 og Muskel – Austrått 2 2-0.