Tilbords reåpner

Del på Facebook

Erik Kollstrøm skal gi det lille ekstra på Tasta Senter.

Etter å ha vært midlertidig steng en stund, åpner Tilbords dørene igjen 30. april.

– VELKOMMEN TILBORDS: Erik Kollstrøm gleder seg til reåpning av Tilbords på Tasta Senter.

– Jeg synes lokalene er kjempefine, jeg er veldig glad i senteret, her trives jeg og jeg gleder meg stort til åpningen, sier butikksjef Erik Kollstrøm.

Kollstrøm hevder Tilbords har kvalitetsvarer for enhver smak, fra kjøkken til stue. Han sier han skal gi det lille ekstra til kundene fra dag en i butikken han skal lede.

– Hva legger du i det lille ekstra?

– Kundene skal føle seg velkommen, de skal føle at de kan få veiledning og råd hvis de trenger det, til å tenke helhet. Det lille ekstra kan bety å gå overtid, eller at jeg kjører varer hjem for kunden. For meg er kundeoppfølging veldig viktig. Hvis kunden samler på et bestemt merke vi ikke har, må vi anstrenge oss for å tilfredsstille det behovet, sier Kollstrøm.

Selv legger han ned tid og arbeid hjemme for å lage en atmosfære han selv trives i, også etter at gjestene har gått.

– Det handler om egen trivsel, trives du selv hjemme, vil også gjestene trives, i et lunt miljø. Små og store ting hjemme er med på å definere oss som mennesker, sier Kollstrøm.

– Fra 30. april kan bryllupspar legge inn sine ønskelister hos oss. Det er en spesiell tid for alle som skal gifte seg, og vi ser frem til å invitere dem til å se på de varene de ønsker seg. Sammen kan vi sette opp en vellykket ønskeliste med varer som passer deres hjem og pesonlige stil, legger Kollstrøm til.

– Tilbakemeldingene fra flere kunder er at de har savnet butikken de månedene den har vært stengt, så da er det hyggelig at Erik åpner dørene igjen i slutten av april. Vi gleder oss veldig og har stor tro på Erik som driver, han er positiv og serviceinnstilt, så her kommer kundene til å bli fornøyde, sier senterleder Britt Iren Osmundsen.