Al Forno kommer

Del på Facebook

Al Forno åpner italiensk pizzeria på Tasta Senter i løpet av april.

Gjør deg klar til smaken av Italia: Al Forno åpner sin femte restaurant om bare noen få uker; på Tasta Senter.

AL FORNO TIL TASTA: Det italienske kjøkken inntar Tasta om bare litt. Bildet er fra Al Forno, Skagen 15. Foto: Bjørn Nibe.

Al Fornos restauranter byr på genuine råvarer, noen er fremstilt lokalt, men det meste er importert fra Italia. Helt siden forrige eier åpnet den første lokale Al Forno på Stokka i 2004, har de servert ekte italiensk matglede til sine gjester.

– Vi ser frem til å åpne en tradisjonell, italiensk pizzeria på Tasta. Vi kommer til å ha åpent til klokken 22 til å begynne med, men når vi begynner med alkoholservering kan vi ha åpent litt lenger, sier Arne Hetland, daglig leder i Al Forno til Tastavis.

AL FORNO; BRAVISSIMO: Arne Hetland, daglig leder, og og Emanuelle di Popi, restaurantsjef på Al Forno, Skagen 15. Foto: Bjørn Nibe.

Vi var på Al Forno i Skagen 15 fredag ettermiddag, og fikk smake flere av rettene. La det være sagt med en gang: Det smakte fantastico.

– Vi gleder oss veldig, og ser frem til å få Al Forno til Tasta Senter. Vi vet at tastafolk ønsker et spisested som har lenger åpent om kveldene, og som også har søndagsåpent. Al Forno leverer på alle punkter når det gjelder mat, sier senterleder Britt Iren Osmundsen og markedskoordinator Anne Grethe Flesjå til Tastavis.

Al Forno bruker det fineste raffinerte melet når de håndlager sine pizzabunner, den topper de  med verdens beste ost – mozzarella, før det hele går inn i steinovnen: Al Forno, som det heter på italiensk.

TERNINGKAST 6: Denne pizzaen, Prosciutto di Parma, anbefales. Foto: Bjørn Nibe.

Uteservering

Al Forno åpner i lokalene der Bagel Buddy holdt på før de lukket dørene. Lokalene vil bli pusset opp og fremstå like innbydende som maten.

Den italienske suksessen har planer også for utearealet:

– Vi skal lage en koselig plass ute, et sted i solen for folk som liker smaken av Italia, i en uformell og avslappet atmosfære, sier Hetland.

Reastaurantsjef på Al Forno, Skagen 15, Emanuelle di Pofi, er fra Roma. I restauranten er kokkene og det aller meste av råvarene fra hans hjemland.

– Jeg kommer til åpningen på Tasta, dagen før åpning har vi en testkveld med innbudte gjester, det kommer til å bli…fantastico, sier di Pofi.

Si!

Bruk gjerne kommentarfeltet til å si din mening om «The Italian Way».

NYDELIG: Antipasto all’ Italiana: Oliven, parmaskinke, salami, italiensk ost og skinke. Foto: Bjørn Nibe.