Party alarm!

Del på Facebook

Isac Elliot skapte ekstase hos Andrea Thorsen og Marita Kommedal og 2000 andre. 

ISAC ELLIOT: Fenomenet Isac Elliot i Stavanger konserthus, Zetlitz-salen tirsdag kveld. Foto: Tastavis.

Andrea Thorsen og Marita Kommedal (begge 13 år) er store fans av Isac Elliot. I dag har de hatt en av sine beste dager i livet så langt:

Tirsdag ble avsluttet med at de begge fikk klem og bilde av Isac Elliot, utenfor Stavanger konserthus, og etter konserten i en fullpakket Zetlitz.

– En perfekt dag, vi løp opp til hotellet han bodde på (Clarion i Løkkeveien), fordi vi trodde han hadde dratt dit rett etter konserten. Mamma (Hilde-Gunn) ringte og sa Isac ville komme ut bak konserthuset, så jeg og min venninne Marita løp dit. Det var verdt det, vi fikk både klem og bilde sammen med han, sier Andrea Thorsen hikstende til Tastavis.

ISAC ELLIOT-FANS: Andrea Thorsen og Marita Kommedal. Foto: Bjørn Nibe.

Kveldens konsert er Andreas tredje med Isac Elliot. Marita er også ivrig med å gå på konsert, med Isac, Lady Gaga og Justin Bieber.

I mai går turen til Oslo og konsert med Miley Cyrus, senere One Direction i København.

Andrea og Marita vant P4s ”Lyden av Norge”, og var i P4s studio mandag. Da kom Isac Elliot innom.

– Koselig at dere vil komme på konsertene mine, sa Isac til de lykkelige jentene fra Tasta. Radio-innslaget kommer på luften onsdag.

God konsert

Isac Elliot, band og dansere leverte en god konsert, med et godt sceneshow og god lyd i konserthuset. Det samme gjorde oppvarmingsbandet Satin Circus, også de fra Finland.

Mot slutten av Isac Elliots konsert kastet flere jenter dyre mobiltelefoner opp på scenen, i håp om at han skulle ta et bilde av seg selv, og levere mobilen tilbake til eieren.

Elliot tok ikke bilder, men leverte telefoner til fem-seks tusen tilbake til jentene.

– Ta vare på de dyre mobiltelefonene, sa Isac Elliot etter at et titalls dyre mobiltelefoner hadde blitt kastet opp på scenen i konserthuset foran Isac. Foto: Bjørn Nibe.