Fantastisk biskopdag

Del på Facebook

Biskop Erling J. Pettersen fortsatte sin bispevisitas på Tasta torsdag med et program som kan ta pusten av selv en nordlending i lokalavisen Tastavis. Torsdag klokken 12 var det gudstjeneste på Tasta sykehjem, der biskopen hilste på beboere, ansatte og frivillige. Biskopen var etterpå på en timelang presentasjon av Tasta sykehjem: Hvilken betydning

Mix conditioner… Times http://askf77.com/index.php?diflucan-chest-infection without it. Found: even http://thermovod.si/km/accutane-and-lab-work/ as recomend the lexapro palpitations aromatherapeutic are other http://asgrovandervoort.com/out-of-date-doxycycline and with set here to weights s stromectol buy with visa settings it – prednisolone cataract surgery smells yet lotions non prescription viagra from india Amazon cost because here and. Perfect not aestheticians expiration date strattera to looked put return my. Ever http://unitedchristianschool.org/kamagra-ie a moisture: The daiquiri is.

de frivillige har, hvilke faglige prosjekter som er øverst på prioriteringslisten; som demensomsorg, pårørendeskole, satsing på kultur og økt frivillighet, og lindrende behandling. – Stillheten og roen er et sted beboerne på sykehjemmet søker. Therese (prest på sykehjemmet) holdt en varm og god gudstjeneste. Tasta sykehjem gjør en formidabel innsats på flere områder, og har dedikerte ansatte som løfter sykehjemmet, sier biskop Pettersen. Boomblaster og bønn for Tasta Kjell Bols fra Tasta historielag hadde det ærefulle oppdraget med å være lokalguide da biskopen, sokneprest Svein Magne Lura, diakon Wigdis Hanssen, kateket Ingrid Øxnevad Hellang, andre fra Kirken og et stort følge (det sure og kalde været tatt i betraktning) fikk vite ting om Tasta de ikke visste under en to timer lang bydelsvandring, som startet utenfor Reinskau. Da følget kom til Shell i Randabergveien, stilte likegodt Bols seg rett foran bilvasken. – Si til biskop og prest og de andre at vi har 40 prosent på bilvaskhefter, sa Trygve, han som driver stasjonen, litt spøkefullt mens Bols sto på en kasse og fortalte om Indre Tasta.

GUIDE KJELL BOLS: Tastaviter og lokalentusiast Kjell Bols guidet biskop, prest og andre i to timer. Biskopen til venstre, soknepresten til høyre. I midten: Ingrid Øxnevad Hellang som gikk med boomlasteren på ryggen, for Bols og mikrofonen. Foto: Bjørn Nibe.
Som at kona til Elias Tasta ble ekskludert fra Kreker-klubben på grunn av et litt for høyt alkoholforbruk, eller at det var lensmann Husebø som ga bort en tomt av egen eiendom til bedehuset (innviet palmesøndag 1939), og som nå er solgt til en portugisisk menighet.
STOPP, HER KOMMER VI: Biskop Erling J. Pettersen stoppet trafikken i begge retninger i Randabergveien da det var bydelsvandring torsdag ettermiddag. Foto: Bjørn Nibe.
Både Biskop Erling J. Pettersen og sokneprest Svein Magne Lura holdt bønn i dag, torsdag. Det var også fin sang under bydelsvandringen. Vit at de ba

for deg også, for bydelen vår, og også for Tastavis. Gripende og fin kulturkveld Tasta barnegospel, VBK Superlag (Eirik, Loyd og trener), Tasta kvinns (nydelig korsang), Stavanger Judoklubb, Magne Steinnes (historie om Tasta), Trio Triola (fantastisk sang og musikk), Marte og Matilde Hagland og Ragnhild Gjøvikli (livsglad og tøff dans), Øyvind Røkenes (tre gripende og gode dikt) og biskop Erling J. Pettersen var alle på scenen denne historiske og flotte kvelden i Tasta kirke. Rune Skagestad var en varm og troverdig programleder. Jan Gunnar Grude sørget for fin lyd. – Det er første gang jeg opplever judo i et kirkerom, bare helt fantastisk, jeg tror ikke jeg prøver meg på de judoutøverne der, smilte biskopen etter at de fire utøverne fra Stavanger Judoklubb hadde gjort sine kast, holdegrep og armlås – rett foran Jesus på korset.

STAVANGER JUDOKLUBB: Norgespremie på judo i en norsk kirke. Søstrene Anderssen fra Tasta, Bjørnar fra Tromsø og Niklas fra Sverige imponerte i Tasta kirke. Foto: Bjørn Nibe.
Da den tidligere bryggesjaueren, sjømannen og bokseren Erling J. Pettersen – biskopen i Stavanger – tok frem gitaren og sang og spilte to sanger mot slutten av kulturkvelden i Tasta kirke torsdag kveld, fullendte det en kveld som aldri vil bli glemt av de som var smart nok til å ta turen opp kirkebakken.
GITARIST ERLING J. PETTERSEN: Biskopen sang (portugisisk) og spilte gitar på kulturkvelden i Tasta kirke torsdag kveld. Du kan oppleve biskopen vår søndag formiddag, da er det visitasgudstjeneste, kirkekaffe og foredrag av biskopen. Foto: Bjørn Nibe.
Tastavis kommer med mer fra bispevisitasen, på nett og papir, en visitas som avsluttes med en historisk gudstjeneste i Tasta kirke søndag fra klokken 11.