Heftig UKM

Del på Facebook

Tre vinnere er plukket ut av en enstemmig jury på UKM Stavanger på Metropolis.

Disse artistene gikk videre til fylkesfinalen i Tysvær fra UKM (Ungdommens Kulturmønstring) Stavanger 2014 lørdag kveld på Metropolis:

David Brüggemann med låten The Power, Marius Samuelsen med låten Alien in disguise og Machu Picchu med låten Chasing Clouds. Hundvåg-bandet Adopting Peter leverte en strålende fremføring av låten A Heart To Fool, og vant publikumsprisen.

– Takk til alle deltakere og publikummere som bidro til at UKM 2014 ble en fantastisk dag, sier Christian F. Brynie, kulturformidler på Metropolis/Ungdom og Fritid Stavanger.

David Brüggemann (17) imponerte stort med sin egenkomponerte rap. Han har holdt på med sang i tre år.

THE POWER: Rapperen David Brüggemann gikk videre til fylkesfinalen i UKM, Ungdommens kulturmønstring i Tysvær. . Foto: Bjørn Nibe.

 – ”When I say UK, you say M, sang Davis, og fikk med seg de 200 publikummerne og juryen.

David har blitt mobbet i livet sitt. Han er nesten blind – han ser bare fem prosent. Musikken og rappen gir ham kraft.

– Musikken er en måte å gjøre meg forstått, noe jeg ikke alltid har blitt, folk lo av meg da jeg ikke hadde blindestokk og jeg gikk på dører, sier David.

Hundvåg-bandet Adopting Peter leverte melodisk metal og låten A Heart To Fool.

ADOPTING PETER: Hundvåg-bandet Adopting Peter leverte melodisk metal og låten A Heart To Fool. Vokalist Magnus Bokn i front. Foto: Bjørn Nibe.

– Vi er fornøyd med vår opptreden, nå vil vi nå ut til flest mulig. Vi holder på med en innspilling av demo/EP/album, sier vokalist Magnus Bokn.

Freak Minority og My Disguise fra Tasta har all mulig grunn til å være stolte etter sine liveopptredener på UKM Stavanger.

Freak Minority spilte Save Me fra deres kommende EP.

FREAK MINORITY: Tastabandet Freak Minority spilte Save Me på UKM på Metropolis, en låt fra deres kommende EP. Foto: Bjørn Nibe.

– Vi går i studio i vinterferien, sier Espen Eidem i Freak Minority.

– Drittfett å spille på UKM, en ny opplevelse å stå på samme scene med så mange gode artister, sier Simen Amundrud, trommeslager i My Disguise.

Tastavis Web-tv oppdaterer fra UKM med musikk og intervjuer. 

MY DISGUISE: Simen Amundrud og My Disguise stortrivdes på UKM. Foto: Bjørn Nibe.