Fritidssenteret rocket

Del på Facebook

Freak Minority spilte live under Tasta Fritidssenters nyåpning.

Tasta Fritidssenter på bydelshuset hadde nyåpning fredag kveld med konsert og DJs etter at lokalene har vært pusset opp siden november.

BAND: Freak Minority fikk æren av å åpne Nye Tasta Fritidssenter. Foto: Bjørn Nibe.

Freak Minority spilte fem sanger fra sin kommende EP: She’s Falling, Frame The Enemy, Save Me (now), Higher og Mrs. Wreckless. Et fornøyd publikum ville ha mer, og The Walls dundret gjennom lokalene.

– Vi er kjempefornøyde med konserten og responsen, særlig på Save Me, som vi spilte live for første gang, sier Espen Eidem og Christian Gordon. Bandet består ellers av Marius Ingebretsen og Jonas Wetteland.

Freak Minority går i studio i slutten av februar for å spille inn sin debutplate. Med støtte fra Frifond og Tasta bydelsutvalg har de leid Studio 110 en uke. Penger til trykk av cover og cd har de fra da de spilte på en hagefest på Madla.

– Vår EP kommer i løpet av mars-april, og releasekonserten blir på Metropolis, sier Eidem og Gordon.

– Freak Minority har tatt store steg allerede, de blir bedre og bedre for hver konsert, sier Ole Gaard Varhaug, vokalist, gitarist og frontfigur i Overthrow etter konserten.

I diskoteket, som også er pusset opp og har fått nytt lysutstyr, spilte Endre Natvik-Berge og Kristoffer Lilledal. Natvik-Berge produserer egne låter i sitt hjemmestudio.

Tasta Fritidssenter har åpent tirsdager fra klokken 17-21, torsdager fra 13.30-21.00 og fredager fra 18.30-23.00.

– Fritidssenteret er nå et mye bedre sted å være for ungdommene, sier fritidsleder Michael Vince.

DJs: Endre Natvik-Berge og Kristoffer Lilledal. Foto: Bjørn Nibe.