7661 til Hei Verden

Del på Facebook

Barna i de to avdelingene i Triade barnehage feiret med julebrus, pepperkaker og Erik Nevland.

HEI VERDEN: Thomas, Elise, Maren, Max, Christoffer og Ole var med på å samle inn hele 7661 kroner til Hei Verden. Foto: BJØRN NIBE.

– Vi laget ting i barnehagen på FN dagen, som perleskåler, bilder og julepynt, og solgte til våre foreldre, forteller Max, Thomas, Elise, Maren, Christoffer og Ole.

De går i avdeling Veden, og blant de 109 ungene som går i Triade barnehage. Også barna i avdeling Smietunet laget og solgte kunstverk for å samle inn penger.

– Det er ekstra stas at Nevland kom og tok i mot pengene som er samlet inn på vegne av Hei Verden, sier assisterende styrer på Veden, Kristine Bøe.

Erik Nevland har selv vært i Afrika og sett at pengene som blir samlet inn kommer til nytte.

– Jeg var i Zambia med Hei Verden i 2010. Det var kjekt å se hvordan deres viktige jobb fungerer i praksis. Alle får ikke anledning til å gå på skole, i Afrika er det mye hiv og AIDS. Pengene som kommer inn til Hei Verden gir mer utdanning og flere skoler, sier Nevland.

Erik Nevland kom for å ta i mot alle pengene på vegne av Hei verden. Foto: Bjørn Nibe.
Den tidligere fotballproffen og Viking-spilleren har lagt opp, selv om han spilte en kamp for Vardeneset i Pols høstturnering på Stemmen i høst.