– Ja, dette er bra!

Del på Facebook

Norges Fotballforbund offentliggjorde tirsdag ettermiddag kampoppsettet for 3. divisjon 2014. Oppsettet blir mottatt med stor begeistring.

For første gang siden omleggingen av seriesystemet i 2010, blir det en ren rogalandsavdeling i 3. divisjon (avdeling 6), med følgende lag:

Viking 2, Vardeneset, Bryne 2, Sandnes Ulf 2, Staal Jørpeland, Randaberg, Hundvåg, Randaberg, Åkra, Klepp, Kopervik, Vaulen, Austrått og Sola.

– Dette oppsettet er meget bra for lokalfotballen og for oss som klubb, med nesten bare lokaloppgjør. Det er en tøff pulje med mange gode lag, så får vi heller ta turen om Setesdalen og ned Haukeli når vi spiller borte mot Åkra og Koppervik, for å få lagt inn et par av de koselige, lange bussturene, sier Kjetil Morken Vestbø, en av to hovedtrenere i Vardeneset.

JA: Kjetil Stensland og Kjetil Morken Vestbø, trenerne i Vardeneset. Foto: Bjørn Nibe.

Stensland og Ross gleder seg

Kjetil Stensland ble sidestilt trener med Morken Vestbø foran 2013-sesongen. Han er også strålende fornøyd.

– Det er et spennende oppsett, som vil skape et enda større engasjement i spillergruppen, og enda mer interesse for lokalfotballen. I 2014 får vi interessante lokaloppgjør hver eneste helg, sier Stensland.

Maurice A. Ross ledet Sola til opprykk fra 4. divisjon etter årets sesong. Ross er begeistret over oppsettet, og gleder seg stort til neste sesong.

– Jeg vil gi kredit til Norges Fotballforbund for at de satte opp nettopp disse lagene i samme avdeling. Det blir mange, tette og interessante kamper hver uke, og det vil øke interessen for den lokale 3. divisjon, sier Ross.

JA: GIR KREDIT TIL NFF: Maurice A. Ross, Sola. Foto: TV 2.

Vardeneset drar på treningsleir til Tyrkia i mars. Det gjør ikke Maurice A. Ross med sitt Sola.

– Nei, det koster for mye for klubben, det er bedre å bruke 200.000 kroner på spillere i ungdomsavdelingen, sier Ross.

JA: Guti kom til Vardeneset foran 2013-sesongen. Han er en av de unge, nye. Foto: Bjørn Nibe.

Saken oppdateres.