– Godt å komme hjem

Del på Facebook

Tommy Fredvang sjarmerte barn, unge og eldre i senk på Tasta Senter. Ny singel kommer snart.

– Det var rett og slett godstemning, alltid godt å komme hjem, mye folk og greier. På kjøpesentre er det mye harde flater, og vanskelig å stille lyd, men jeg koste meg, sier Fredvang.

Tommy Fredvang spilte live på Tasta Senter lørdag ettermiddag. Foto: Bjørn Nibe.

Koste seg, det gjorde også et stort publikum på senteret. Da Tommy Fredvang inntok scenen, var det allerede flere tusen på senteret.

Tommy Fredvang har gitt ut ett album og fem singler så langt i karrieren. Om ikke lenge kommer det flere godbiter.

– Det kommer ny singel før jul, som blir veldig annerledes fra det jeg har gjort før, og nytt album en gang i løpet av neste år.

Fredvang var barnehageonkel i Trollberget barnehage på Tasta i tre år. Han holdt en heidundrende konsert da Trollberget feiret ti år i 2010. Lørdag ettermiddag toppet han plakaten da Tasta Senter feiret ett år.

– Jeg er en jubileumsmann, glad i å feire. Litt spesielt å se hvor mye de ungene jeg passet på i barnehagen har vokst, det er vel bare å innse at jeg har blitt eldre, sier 31-åringen som sjarmerte med god musikk og blikket.

Fredvang spilte syv låter, fem egne og to coverlåter under lørdagens konsert: Kom igjen, Eg vett at du såg meg, Small Steps, As long as you love me (Justin Bieber), Wakeup Call, Vampyrane, I won’t let you go (James Morrison).

Med seg på scenen foran flere hundre publikummere hadde Tommy Fredvang to meget dyktige musikere i Knut Aabø på keyboard, og Arild Schøld, gitar og kor.