VBK – Vaulen 3-0

Del på Facebook

Vardeneset vant fullt fortjent 3-0 mot Vaulen i Parken lørdag, og er tredje best i Stavanger.

VARDENESET IDRETTSPARK (Tastavis.no):

– Vi vinner fullt fortjent, vi er mye bedre enn Vaulen, enkelt og greit. Jeg er veldig godt fornøyd med årets sesong. Vi er ikke gode nok til opprykk, men vi oppnådde en 3.-plass i 3. divisjon, og er Stavangers tredje beste fotballag, sier Kjetil Morken Vestbø, en av ringrevene i trenerteamet, til Tastavis.

3-0, Joachim Baardsen: Vardeneset vinner 3-0 og er 3. beste lag i byen. Foto. Bjørn Nibe.

De første 45 minuttene var det spesielt mye å glede seg over for hjemmesupporterne i det vakre høstværet.

Daniel Lie ga Vardeneset ledelsen da det var spilt ni minutter. Lagets toppscorer, Joachim Baardsen, doblet ledelsen etter 35 minutter. Honnør til dommeren, Oliver Amland, som bruker fordelsparagrafen ved 2-0-målet.

2-0

var også stillingen ved pause, i en førsteomgang der Vaulen ikke hadde en eneste målsjanse.

I første halvdel av andre omgang hadde Vaulen initiativet, trykket og flere sjanser til å redusere. De vant både første- og andreballene, og var mer presise i det de foretok seg, uten å få uttelling.

I stedet for 2-1, økte Joachim Baardsen til 3-0 til Vardeneset, noe som også ble sluttresultatet i Parken. Vardeneset hadde tre i tverrliggeren i andre omgang, og Vaulen ble snytt for et klart straffespark for hands.

Ekstra gode på et meget godt Vardeneset-lag: Christoffer Bigseth Olsen, Gutama ”Guti” Ahmed Heyi og Alexander Olsen. En leken Jefferson Lindal snurret rundt med et par Vaulen-spillere på sin venstrekant da han kom inn 20 minutter før slutt.

Jubel i garderoben etter seieren mot Vaulen: Vardeneset imponerer. Foto: Bjørn Nibe.

Tre spillere fra Vardeneset; Bjarte Christian Egeland, Joachim Baardsen og Stian Tunge er med på Folkets Lag mot Viking FK på Viking stadion tirsdag 15. oktober. Kampstart er 17.00.

Gratuler gjerne Vardeneset med 3.-plassen i 3. divisjon, og at laget er tredje best i Stavanger, etter Viking og Vidar: