Tore Renberg med glimt i øyet

Del på Facebook

Suksessforfatter Tore Renberg møtte trofaste fans under boksigneringen på ”Vi ses i morgen” på ARK Tasta onsdag ettermiddag. 

Tore Renberg er aktuell med sin 25. bok; ”Vi ses i morgen”, en drama-thriller med 11 hovedpersoner, en bok på 604 sider, som inkluderer singelen med samme navn.

En avslappet og jordnær forfatter signerte bøker i en time.

VI SES I MORGEN: Tore Renberg signerte sin nye bok hos ARK Tasta. Foto: Bjørn Nibe.

Først i køen: Tone Oscarsen (22).

– Jeg liker Renbergs bøker veldig godt, hans spesielle og gode måte å skrive på. Det er enda mer morsomt å lese hans bøker, nå som jeg har flyttet til Stavanger. Nå kjenner jeg meg igjen i steder og folk han beskriver, sier journaliststudent og bokelsker Oscarsen.

Butikkleder hos ARK Tasta, Margrethe Laurhammer, viste frem butikken på best mulig måte før Renberg og bokkundene kom. Hun leser i snitt to-tre bøker hver uke.

– ”Vi ses i morgen” er en bok du ikke klarer å legge fra deg, det er Tore Renbergs beste bok så langt, etter min mening. Kjempekjekt å ha Renberg på besøk hos, sier Laurhammer, som selv fikk personlige hilsener fra forfatteren i flere bøker.

Laurhammer vs Renberg: Butikkleder på ARK Tasta og forfatter Tore Renberg. Foto: Bjørn Nibe.

Etter å ha lest ”Forbrytelse og straff”, bestemte Tore Renberg seg for å bli forfatter. ”Jeg skal bli forfatter”, skrev han i dagboken. Han første bok blant de til nå 25 kom i 1995.

– Å være forfatter er 98 prosent hardt arbeid, og to prosent talent. Jeg skriver best mellom klokken 8 og 12 på dagtid. Rødvin og uteliv i Berlin funker ikke for meg, sier Renberg.

Saken oppdateres.