Glitrende TFW-show

Del på Facebook

DJ Charlotte Thorstvedt og Camilla Phil ledet an da Tasta Senter viste høstens moter i kveld. 

Tasta Senter viste høstmote for hele familien i et timelangt moteshow under første dag av ”Tasta Fashion Week” torsdag kveld.

TFW: Disse modellene fra Selected var blant de 50 modellene under moteshowet. Foto: Bjørn Nibe.

50 modeller fra lokalmiljøet og senteret gikk på catwalken til heftig housemusikk, spilt av DJ Charlotte Thorstvedt. Hun har bodd på Tasta i flere år.

– Det er veldig kjekt å være tilbake på Tasta, her har jeg bodd i flere år. Kult å spille på moteshowet på Tasta Senter. DJ’ing er min lidenskap. Fredag skal jeg være DJ i Tromsø under musikkkonkurransen «Band Wagon», sier en meget sympatisk Thorstvedt.

Toppblogger og moteekspert Camilla Pihl ledet showet på en lett og ledig måte.

Camilla Pihl lever av å blogge. Hun sper på inntekten med blant annet egen smykkekolleksjon.

– Jeg er kjempefornøyd med showet i kveld. God stemning og flinke modeller, sier Pihl.

DJ torsdag kveld: Charlotte Thorstvedt. Foto: Bjørn Nibe

Kveldens moteshow samlet flere hundre ved senterscenen, som også hadde et innlagt, litt uvanlig og tøft Modern Design-danseshow med elever fra danselinjen ved Bjerkreim videregående skole.

Lillian Bye fra Selected er kanskje den som har stått på mest i forbindelse med kveldens moteshow, foruten senterledelsen.

Senterleder Britt Iren Osmundsen og markedskoordinator Veronica Haringstad pustet lettet ut etter suksessen og det gode besøket før, under og etter showet.

– Uten Lillan Bye hadde dette ikke gått. Hun har stått på for Tasta Fashion Week og kveldens moteshow noe så skikkelig bra, sier de.

– Alle de 50 modellene i kveld er vanlige folk: Barn, unge og voksne. De var superflinke. Ja, så hadde vi med flere som jobber på senteret, det er kult. Vi har et godt samarbeid mellom butikkene på Tasta Senter, sier Lillan Bye.

Senteret hadde langåpent til klokken 22 torsdag kveld. Da Tastavis gikk fra senteret litt før stengetid, var det ennå mange i senterets butikker og serveringssteder.

Fredag og lørdag fortsetter Tasta Fashion Week med gode tilbud, overraskelser og konkurranser.