– Savner du meg?

Del på Facebook

 Er det noen som savner denne lille, hjemløse kattepusen?

– En liten pus har slått seg til under trappen vår i Osebergveien. Er det noen som savner katten sin, er det bare å ta kontakt, sier Monica Myrland Oliversen.

Det var onsdag denne uken at katteungen sto utenfor døren til familien Oliversen på Tasta og laget lyder. Under familiens trapp til inngangspartiet ligger pusen og lurer på hvorfor ingen vil ha den i hus.

– Jeg vet man ikke skal mate hjemløse katter, men det har vi ikke hatt hjerte til ikke å gjøre. Jeg har hengt opp lapper om katten i bydelen, og vært i kontakt med Kari Mills, som kanskje finner et hjem til den, sier Oliversen.

Oppdatoert: Katten er nå et annet sted enn i Osebergveien.

HJEMLØS: Denne kattungen savner et hjem. Nå bor pusen under en trapp.