Ellevill Atle Pettersen-begeistring

Del på Facebook

Fullt hus på Tasta Senter under Atle Pettersens konsert lørdag ettermiddag.

Atle Pettersen spilte fire låter, to fra soloalbumet ”Based on a true story”; Shine og Save Me, og to coverlåter under ettermiddagens minikonsert på et fullstappet Tasta Senter under tredje og siste dag av Tastadagene 2013.

– Jeg koste meg gløgg i hjel, publikum var meget bra, et så bra oppmøte er kjempebra en tidlig lørdag ettermiddag, sier Pettersen.

FULLT HUS: Atle Pettersen begeistret et stort, ungt publikum på Tasta Senter lørdag ettermiddag.

Allerede en time før konsertstart stilte de aller ivrigste seg i kø foran scenen. Da konserten begynte, var det helt fullt foran scenen, opp trappene og på andre plan.

– Kjekk og snill

Etter de fire låtene Pettersen fremførte alene på scenen, var det tid for autografer, på cd-er, armer og hender. Så mange kjøpte cd-en at den ble utsolgt.

– Atle er veldig kjekk, han synger fint, er snill og omtenksom, lukter godt og gir gode, varme klemmer, sier Hedvig Hammer (14), som fikk to klemmer og bilde sammen med Pettersen etter konserten.

Pia Tresselt, Henriette Tresselt og Kaja Hiorth, seks og ni år yngre enn Hedvig Hammer, var blant de flere hundre andre som fikk bilder og autografer sammen med Atle Pettersen.

– Konserten var veldig bra, vi fikk kjøpt cd og så vi fikk autografen av Atle, stråler de unge jentene.

En av de unge guttene, Tord Borg Finnestad (11) , ventet en halv time før han kom først i køen for autografer og bilde.

CD OG AUTOGRAF: Tord Borg Finnestad ventet lenge før han fikk det han ville.

– En kjempebra konsert, publikum var kanskje litt for beskjedent, men jeg er veldig fornøyd, sier Tord.

«Stjernekamp» på NRK

Atle Pettersen kom til Tasta Senter allerede lørdag klokken 9. Han og crewet var tre timer på Wayne’s Coffee. Nå er han snart tilbake i Skien, der han øver til ”Stjernekamp” som har premiere på NRK 7. september.

BLID, SYMPATISK OG AKTUELL PÅ NRK OG MED ALBUM: Atle Pettersen. FOTO: Bjørn Nibe.

– Du skrev autografer og lot deg avbilde med hundrevis av publikummere etter konserten på Tasta i dag. Du er en tålmodig type?

– Det er viktig å vise at jeg setter pris på fansen min, det er på grunn av dem at jeg har et levebrød, jeg setter stor pris på hver og en av dem.

– Neste uke er det nye spillejobber. Til høsten kommer det album med mitt nye band, The Scheen, sier den meget sympatiske og populære artisten.