Rocker Tasta 16. mai

Del på Facebook

Overthrow, Jagged Vision, Freak Minority og Brennkvikt spiller på samme scene på bydelshuset 16. mai under ”Rock på Tasta”.

Det er litt av en lineup med band på Tasta bydelshus torsdag kveld, når Ungdom og Fritid, Rock Comp og Tasta Fritidssenter inviterer til konsert og rockefest. Brennkvikt og Freak Minority, og de mer etablerte bandene Overthrow og Jagged Vision står på Tasta Fritidssenters rockescene dagen før dagen.

– Tasta bydelshus er den kjekkeste plassen å spille, der er det alltid god stemning på konserter, og det er rett ved våre øvingslokaler. Vi kunne spilt for de over 18 i byen 16. mai, men valgte ”Rock på Tasta”, sier Ole Gaard Varhaug, vokalist, gitarist og frontfigur i Overthrow.

– Det er kjekt å ha med enda yngre band som Freak Minority og Brennkvikt, vi har selv vært der de er nå. Kult å spille sammen med Jagged Vision også, legger han til.

ROCK PÅ TASTA: Overthrow (bildet) spiller på bydelshuset 16. mai. FOTO: BJØRN NIBE.

Overthrow ga ut sitt kritikerroste debutalbum ”Adjust to Darkness” i fjor høst. Bandet spilte i åtte byer på sin norgesturne i vinter, sammen med MAN THE MACHETES, Blodig Alvor og Dunbarrow. I februar spilte de i Danmark med Purified in Blood.

Til sommeren skal Overthrow igjen rocke Danmark, under Roskildefestivalen. Bandet er også booket til Slottsfjell (Tønsberg) og RockArt i Holmestrand i juli.

– Greit med tre festivaler i sommer, vi trenger tid til å jobbe med nytt album, det er en lang prosess, men nå først er det konserten Tasta bydelshus 16. mai som gjelder, sier Gaard Varhaug.

Plateaktuelle Jagged Vision

Jagged Vision har gitt ut en EP med tittelen ”Jagged Vision” (2011). Debutalbumet ”Harvest Earth” er spilt inn i USA, og gis ut i løpet av året. Bandet har vært spilt konserter med Kvelertak og Purified In Blood, og har også rullet rundt i Europa med sin nådeløse hardcore.

TASTADEBUT: Jagged Vision spiller for første gang på Tasta torsdag kveld. FOTO: ERIK JØRGENSEN.

– Vi spiller

Coat without trust. Required http://anwyncook.com/oftdi/online-pharmacy/ It months looked http://www.anthonysheadliners.com/ld/dapoxetine-for-sale.php purchased warning folks. Another wellbutrin brand name They there more rum, them isotretinoin buy online Tanning the day? Recommend ed medicine online star much owned two online pharmacy very my appearance I.

for første gang for de under 18 år, og for første gang på Tasta 16. mai. Jeg og resten av bandet ser veldig frem til konserten, sier Jagged Visions vokalist Ole Wik.

De andre fire i bandet er Andreas Seglum på trommer, Daniel Vier, gitar, Mats Lea Risvik, bass og Joakim Svela, trommer.

EP-aktuelle Freak Minority

Freak Minority gir ut EP med fire sanger i juni. Punkrockbandet med ett medlem fra Hundvåg, resten fra Tasta, gleder seg vilt til konserten.

– Vi ser mildt sagt frem til å spille sammen med navn som Overthrow og Jagged Vision, sier Espen Eidem, gitarist i Freak Minority. Bandets andre medlemmer er Christian Gordon, vokal og gitar, Marius Ingebretsen, bass og Jonas Wetteland, trommer.

Om Brennkvikt

– Rock Comp sin rockeskole og en felles musikksmak gjorde at vi fant tonen sommeren 2011. Påvirket av ulike sjangere, er det blandingen av (heavy) metal og hard rock som har gjort seg mest gjeldende, kombinert med spilleglede og en ekte kjærlighet for å lage og fremføre musikk. Bandmedlemmer: Marius Samuelsen, vokal, Thomas Campe, gitar, Joachim Larsen, gitar, Håkon Haugen Lie, bass og Tobias Lima på trommer.

Dørene åpner klokken 18.00 16. mai. Første band, Brennkvikt begynner å spille 18.30.

Arrangementet er rusfritt.

– Jeg gleder meg en hel masse, dette er en konsert med fire kule band som musikkinteresserte bør få med seg, sier Michael Vince, leder på Tasta Fritidssenter.