Utsolgt revypremiere

Del på Facebook

Mandag er det premiere på Tastarustås revy  ”Rustå High & Love…ein slags musikal”.

Vi aner suksess.

Begynnelsen på historien:

Sommerferien er over. Kitty Karina (Malin Runestad) og Kjetil (Joakim Baardsen) har møttes i Egypt og blitt forelsket i løpet av sommeren.

Det de ikke vet, er at de skal komme til å begynne i samme klasse. De holder hverandre i hendene, og ser hverandre dypt inn i øynene.

ENERGISKE LÆRERE PÅ ØVING: Stine Marie Karlsen, Cecilie Løining Helgesen og Håvard Bøe.

Det er altså ikke bare sketsjer og musikkinslag under revyen, men en rød tråd; en historie. Vi får følge paret som møttes på ferie i Egypt, på skolen der mye skjer.

Premieren er utsolgt, men det er fremdeles billetter igjen til revyforestillingene tirsdag, onsdag og torsdag etter premieren.

REVYØVING: Til høyre i bildet: Malin Runestad, Joakim Nesvik og Joakim Baardsen

– Det er en veldig positiv gjeng 9.klassinger som er med i revyen. Både guttene og jentene tar initiativ og bidrar til det vi tror skal bli en flott opplevelse for publikum, sier Cecilie Løining Helgesen.

Helgesen er en av fire energiske og dyktige lærere. De andre tre er Stine Marie Karlsen, Håvard Bøe og Morten Helland, i tilfeldig rekkefølge.

De grugleder seg

Totalt 85 elever på 9. trinn er med, på scenen, som band og som scenearbeidere og teknikere.

Malin Runestad og Joakim Baardsen har ledende roller i årets rustårevy, som av mange regnes blant de aller beste i Stavanger.

– Vi gleder oss, men gruer oss til vi skal ha forestillinger foran hele skolen, ja og Teinå skole, sier Malin og Joakim.

Torsdag ettermiddag på Tastarustå skole: Det øves, scenen rigges, lys og lyd rulles inn. Revyenergien føles i ganger og musikkrom.

– Kjekt og nervepirrende

Nora Røen Larsen, Kaia Tollaksen Nilsen og Joakim Nesvik har også sentrale karakterer i revyen, som henholdsvis Sjefen i sossegjengen, frøken og lektor.

Alle tre har sett den ene suksessfulle revyen etter den andre utspille seg på skolen scene. De har sett Tastavis gitt terningkast 6 for tidligere revyer.

– Det er spennende, kjekt og nervepirrende nå, fire dager før premieren. Vi føler presset, men gleder oss til mandag og de neste dagene, sier Nora, Kaia og Joakim.

WHAT A BITCH: Sossegjengen ledes av Nora Røen Larsen – bitchen Siv Zusanne. Foto: BJØRN NIBE:

Tastavis fikk med seg to timer av ettermiddagens øving. 85 elever, inkludert et opplagt band på seks, kommer til å gi alt for at publikum skal få valuta for pengene på ”Rustå High & Love”.

Ein musikal.

LIVE BAND: Et samspilt og groovy band spiller under Tastarustås revy. Foto: BJØRN NIBE.

Telefon for billettbestilling: 51839290