Nyhet: Hair & There

Monica Sletten (håndplukket) og Emilie Thorsen (daglig leder). Foto: BJØRN NIBE.
Del på Facebook

Klokken 10 i dag åpnet ”Hair & There” dørene til sin nye, lyse og innbydende frisørsalong i Randabergveien 99.

Tastajentene Emilie Thorsen (frisør og daglig leder) og Monica Sletten (frisør) er vennlige og smilende når Tastavis tar turen innom.

– Kanonbra første dag. Jeg er veldig fornøyd med lokalene og med åpningsdagen med mange fornøyde kunder, sier Emilie minutter etter at siste kunde har gått for denne gang.

”Hair & There”: Monica Sletten og Emilie Thorsen (daglig leder). Foto: BJØRN NIBE.

Fem timer før stengetid første dag:

Emilie og Monica ser ut til å gjøre det lille ekstra for kundene i den delikate salongen. I vinduer og på bord brenner det lys. Blomster lyser også opp. De serverer vann med lime, iste og ulike typer god kaffe. Kundene får avslappende hodebunnsmassasje.

Maria Nybø mot slutten av timen hos Emilie Thorsen på Hair & There Tasta åpningsdagen.

Maria Nybø var blant kundene som fikk en avslappende time.

– Jeg er så fornøyd, sier hun. Det ser vi.

Lidenskap

Hair & There Tasta er kjedens 21. salong i Norge. Lokalt har de også salonger i Stavanger sentrum, på Hundvåg, Mariero, Kvadrat, Sunde, Maxi Sandnes, Vågen Sandnes og Ålgård. Frisørkjeden ble nominert som ”Årets Frisørkonsern” 2012.

”Hair & There” har enerett på ”Hair Construction”, hvor fire frisører er med i teamet. De gir ut to bøker med kolleksjoner i året. Den nyeste er nettopp ute.

– Vi tar oss god tid med kundene, det skal være godt å komme til oss. Vi har en lidenskap for frisørfaget og er oppdaterte på trender, stråler frisørene som er naboer med Reinskau og Lett på tå i Randabergveien 99.

”Hair & There” har åpent ukedager fra 10-18 og lørdager fra 10-15. De som ønsker det, kan booke timer online.

Vi ønsker bydelens nyeste salong hjertelig velkommen og lykke til.