Petter Thoresen: – Vi må krige mer

Petter Thoresen har tommelen opp, til tross for slakt i dagens aviser. Foto: Bjørn Nibe.
Del på Facebook

EKSKLUSIVT for Tastavis: Petter Thoresen i bilen hjem: – Vi må begynne å krige igjen.

Han var ikke mer skuffet etter hjemmetapet mot Lørenskog, Petter Thoresen, enn at han kjørte Tastavis’ journalist hjem til Byhaugen et par timer etter matchens slutt.

For de som måtte tro noe annet: Thoresen er like sulten på suksess som han alltid har vært. Dagens førstesideoppslag i byens aviser bryr han seg ikke så mye om: «Ny Oilers-fadese». «Grisebank». Han har vært i hockeygamet så lenge at journalister med sansen for fengende overskrifter ikke er det som opptar hans tid. Det inntrykket fikk Tastavis mens vi intervjuet Thoresen i bilen. Da var overskriftene i RA og Aftenbladet ferdig. Til fredagens slakt.

– Vi må spille enklere og mer kynisk. Vi må krige mer. Duellspillet må vinnes. Nå har vi møtt veggen litt, og da binder gutta seg. Gullet er tapt. Sølvplassen kan vi risikere å miste, sier Thoresen alvorlig.

OILERS-TRENER THORESEN: Petter Thoresen har tommelen opp, til tross for slakt i dagens aviser. Foto: Bjørn Nibe.

Oilers tapte igjen torsdag kveld i DNB Arena. Der de ikke skal tape; foran et entusiastisk hjemmepublikum. Seks av de siste syv kampene har endt med tap. Gullukten er borte.

– Hvordan er det mulig, Oilers vant nesten alt for bare kort tid siden?

– Vi må omstille oss så fort som mulig, og være bedre i blant annet powerplay. Gulløpet er kjørt. Men vi er ikke mette på gull. Neste match er mot Tønsberg på borteis søndag, sier Thoresen.

Hva Oilers-treneren gjør når han kommer hjem? Han bruker noen timer på å komme over tapet. Han ser på meningsløs TV. Et par timer etterpå starter han forberedelsene til trening. Klokken 10.00. Uten aviser mellom hendene.

OOOPS I DNB Arena: 0-1 2.37 inn i første periode. Matchen endte 2-5. Foto: TV 2 / Bjørn Nibe.