Eldrebølgen-gjensyn

Randi Nesvik ble rikskjendis i 2003. Nå er NRK klar med et gjensyn med Randi og deltagerne i "Eldrebølgen". Foto: Bjørn Nibe.
Del på Facebook

NRK viser et gjensyn med Eldrebølgen ti år etter torsdag kveld. Randi Nesvik er med.

– Jeg både gruer og gleder meg. Ti år er lang tid, alle vi som var samlet igjen har jo forandret oss. Er veldig spent på hvordan programmet er, sier Nesvik.

«Eldrebølgen» gikk på NRK i 2003. Reality-serien hadde i gjennomsnitt 751 000 seere. På det meste så mer enn 900.000 dokumentarprogrammene. De 12 deltakerne, fra 62 til 74 år, ble fulgt i ti uker og 42 programmer gikk på tv, fire dager i uka.

I august i fjor ble deltagerne samlet i tre dager for å lage et oppfølgingsprogram – ti år etter – på samme sted, Solhov Folkehøgskole i Lyngen i Nord-Troms. I kveld ser en halv million gjensynet.

– Det var en rørende gjensynsglede, men noe manglet siden tre av oss som var med i 2003 har gått bort. Elsa døde for kort tid siden, sier Nesvik.

NRK-KJENDIS: Randi Nesvik er med i programmet «Gjensyn med Eldrebølgen». Foto: BJØRN NIBE.

– Jeg skal se programmet hjemme hos meg selv, forteller Randi.

Hun har stilt inn tv-boksen på opptak.

”Gjensyn med Eldrebølgen” blir sendt på NRK1 torsdag 31. januar klokken 20.15. Programmet med revyforestillingen fra Tromsø Kulturhus blir vist på NRK2 1. februar klokken 20.05.