Ramazan Kan og Nimet Yasar driver Wayne’s Coffee på Tasta Senter. De har en Espressomaskin som koster et sekssifret beløp på Wayne’s Coffee. Den er håndlaget i Italia. Fra maskinen kommer det varme drikker i ulike varianter når kaffeekspertene også
har sitt: Kafeens egen kaffe, Caffe Latte, Cappucino, Latte Macchiato og Caffe Mocca. – Jeg hadde en drøm om å drive min egen kafe. Da jeg så at Wayne’s søkte etter franchisetaker her på senteret, slo jeg til, sier Ramazan Kan. Te med smak Wayne’s kaffe er fra Latin-Amerika. Kaffebrenneriet er i Nederland. Selve kaffekverningen tar de seg av i kafeen. – Vi skal være best på kaffe. I tillegg har vi en god te og noe å spise; bagels, sandwicher, salater og kaker, sier Nimet Yasar. Hun er fra Tyrkia, og har fått inn te med morsmelken. – Vår te har mer smak enn den norske. Vi har både sort, grønn og rød te, den sorte har mest smak og styrke, sier Yasar. Hun har erfaring fra restaurant og kafe, og er samboer med Ramazan. Stabil smak Espressokaffen er på sitt beste etter mellom 23-28 sekunder vanngjennomstrømning i maskinen. Melken til cappucinoen har en temperatur på vel 60 grader. – Vi tilstreber å ha stabilitet rundt smaken på de varme drikkene. Det skal være den samme, gode smaken hver gang. God service i en god atmosfære, det er hos oss, det, sier Kan og Yasar.