Nyheter

0-0 i Parken

Vardeneset hadde trykket og flest sjanser i midtbanekrigen mot Randaberg.

Vardeneset Idrettspark (tastavis.no):

3. divisjon avdeling 6: Vardeneset –

Randaberg 0-0. Vind: Liten kuling fra nord.

Vardeneset var nærmest tre poeng i 0-0-matchen i Parken fredag kveld. Foto: Tastavis.

Kampen mellom Vardeneset og Randaberg i 3. divisjon avdeling 6 fredag kveld ble en målløs og lite minnerik affære mellom to lag som kjenner hverandre godt.

– Det var en kraftig forbedring fra Vaulen-kampen sist (1-3-tap). Vi ville mer, prøvde mer og er på rett spor igjen. Synd at vi ikke får puttet et mål, sier Kjetil Stensland i trenerduoen til Vardeneset til Tastavis.

Ett av Vardenesets varemerker er ekstrem innsats over hele banen. Dette varemerket var totalt fraværende i bortekampen mot Vaulen. Mot Randaberg var ihvertfall vinnerviljen tilbake.

Kjetil Vestbø er sånn mellomfornøyd etter lokaloppgjøret mot gode naboer fra persillebygda.

– Kampen mot Randaberg var et typisk lokaloppgjør med mange dueller, lite finspill og få sjanser, men vi var gode defensivt. Skal vi vinne fotballkamper, må innsats og struktur ligge i bunn, sier Vestbø til Tastavis.

Etter tre kamper i årets sesong har Vardeneset fire poeng, det samme hadde laget etter tre kamper i 2013-sesongen. Da ble Vardeneset nummer 3.

Vardeneset møter Bryne 2 i neste kamp, et Bryne som kan finne på å stille med lynraske og teknisk gode Eirik Jakobsen, ex Vardeneset.

– Eirik Jakobsen har ingenting på toerlaget til Bryne å gjøre, han må spille på A-laget, avslutter Vestbø tydelig og klart.

Saken oppdateres.

Hent avfall
Vis mer

Relaterte artikler

Sjekk også
Close
Back to top button

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker